Партнерська пропозиція для охоронних та монтажних компаній
30-05-2013

З 2009 року компанія «BSI-Group» вийшла на ринок охорони, як оператор послуг пультової та фізичної охорони, з метою забезпечити безпеку наших клієнтів і зробити послугу охорони майна і нерухомості якісної і такою ж невід'ємною частиною життя, як мобільний зв'язок або доступ в інтернет. Ми надаємо обладнання високої якості від світових виробників систем безпеки і європейський рівень сервісу.


Ми націлені на розширення співпраці з партнерами і готові надавати кращі умови для розвитку відносин.

 

Партнерська програма для монтажних компаній

При підключенні до пультової охорони «BSI-Group», організація або існуючий клієнт отримує бонус:

  • 1-й клієнт - 140% від першої місячної абон. плати.
  • 2-й клієнт - 160% від першої місячної абон. плати.
  • 3-й клієнт - 180% від першої місячної абон. плати.
  • 6-й і ... клієнт - 200% від першої місячної абон. плати.

Підключення тривожної кнопки для охоронних компаній.

Компанія «BSI-Group» готова співпрацювати з охоронними компаніями надаючи їм послуги посилення їх фізичних постів «Тривожною кнопкою з мобільного». Послуга вкрай вигідна для компаній-партнерів, вона не потребує купівлі обладнання, потрібний просто мобільний телефон.

Але головне - "Тривожна кнопка" завжди під рукою, в буквальному сенсі слова. У критичній ситуації, коли кожна секунда - на вагу золота, до неї не потрібно йти по офісу, території, або тягнутися під стіл. Одне непомітне натискання на кнопку в кишені, і до вас вже їде допомога.

Переваги «Мобільної тривожної кнопки з мобільного телефону»:

  • Відсутні витрати на монтаж стаціонарної системи тривожної сигналізації;
  • Не вимагає постійного підключення до мережі 220 В;
  • Можливість мобільного переміщення кнопки в межах об'єкта без додаткових технічних рішень;
  • Не залежить від дротового зв'язку, який можна навмисне порушити;
  • Малі габарити кнопки дозволяють постійно носити її з собою;
  • Простота експлуатації приладу;

Купівля охоронного бізнесу.

Група інвесторів зацікавлена в покупці охоронного бізнесу та активів у вашій компанії, договорів що були укладені з клієнтами на надання послуг з пультової охорони і фізичної охорони.

Угода складається з придбання 100% частки підприємства та корпоративних прав.

Структура бізнесу який купується включає в себе:

  • Наявну клієнтську базу
  • Обладнання, техніку, транспорт, радіочастоти, офісне обладнання, інше майно та складські запаси - після обстеження та аналізу доцільності та можливості його подальшого використання
  • Всі укладені раніше договори з клієнтами по пультової та фізичної охорони.

Оптовий продаж обладнання.

Компанія «BSI-Group» займається продажем обладнання охоронної та пожежної сигналізації, систем відеоспостереження та контрольно-пропускного обладнання таких світових брендів як «AJAX», «DSC», «AXXON», «JABLOTRON», «AЛЬТОНІКА», «Pima», «IRS» , «Infinity», «HITRON», «CNB», «Balter», «MOBOTIX», «Uniview», «GSN»,« Texecom »,« LEGRAND »,« StilArm »,« HITACHI »,« TWIST »,« TVR »,« СОВА », «CAMSTAR»,«KPC», «SAMSUNG TECHWIN»,«STS», «Optex», «Rosslare», «SATEL»,  тощо).

В офісі компанії «BSI-Group» організований відділ продажів і виставка зі стендами з обладнання для партнерів компанії - організацій і осіб, які займаються монтажем охоронної та пожежної сигналізації, систем відеоспостереження та контрольно-пропускного обладнання. Там завжди можна отримати стравочную інформацію та консультування.