Охорона відкриття найбільшого прапору в Україні
24-05-2014

В Житомирі реалізовано Рекорд України за найбільший прапор.

Підтримали даний проект ЖУВП УТОГ, «ІНФОРМБЮРО», СК «UNIQA», Бердичівський пивоварний завод, ТЦ «Глобал», «СЕНС-принт», «Вертикаль», «UAPATRIOT.COM», «BSI-Group».

У Житомирі на фасаді будівлі Житомирського Учбово-виробничого підприємства УТОГ, що на майдані Соборному, встановили прапор України величиною 450 квадратних метрів. Офіційне відкриття відбулось 24 травня, на відкритті представник від Національного Реєстру Рекордів України, повідомила, що це найбільший прапор, який знаходиться на фасаді та вручила організаторам відповідний сертифікат.

Спеціально для наймолодших учасників свята влаштували конкурс малюнків на асфальті. Малеча разом з батьками малювали свою любов до країни, зображуючи жовто-блакитні серця, прапори, сонце, написи "Слава Україні".

Побачити прапор прийшло декілька тисяч житомирян та гостей міста, всі вони були у вишиванках та заспівали гімн України. Для усіх влаштували концерт. Виступали Артем Кондратюк, всесвітньовідома хорова капела «Орея» та інші.

Ініціатори проекту  директор підприємства УТОГ – Олександр Єфимович та директор  компанії «Інформбюро» - Ярослав Гапоненко закликають житомирян підтримати громадсько-патріотичний проект та на своїх балконах, у вікнах квартир, на дахах будинків, підприємствах, авто, – скрізь підняти й вивісити жовто-блакитні стяги.

Компанія «BSI-Group» виступала спонсором з питань охорони громадського порядку, для забезпечення охорони було задіяно патрульні екіпажі «BSI-Group» та підрозділи Державтоінспекції.

Свято «Рекорду найбільшого прапор в України» пройшло на славу, і принесло гарний настрій, та гордість жителям міста та гостям.