Забезпечення правопорядку в Житомирі в період Євромайдану
21-02-2014

Ще з 15 грудня патрульні екіпажі компанії «BSI-Group» у нічний час, кожен день, здійснюють патрулювання вулиць міста Житомира, з метою контролю забезпечення безпеки об'єктів що охороняються, недопущення мародерства і вандалізму, забезпечення громадської безпеки.

Всі патрульні екіпажі оснащені засобами надання першої медичної допомоги, засобами індивідуального захисту та додатковими засобами пожежогасіння. Автомобілі в нічний час здійснюють об'їзди по місту для запобігання актам вандалізму, порушення громадського порядку по відношенню до майна пересічних громадян р. Житомира.

Зараз багато говорять: «Давайте ми вийдемо усі на вулиці і давайте вже наводити порядок». А де всі були раніше, з грудня ми працюємо в посиленому режимі, багато наших Клієнтів дзвонять і хвилюються, як їм бути. За січень, я в нічний час не бачив жодного екіпажу конкурентів які б об'їжджали місто, все наче випарувалися, тільки ми і патрулюємо» - говорить Безпалюк Олександр генеральний директор «BSI-Group».

Ми з розумінням ставимося до занепокоєнь наших Клієнтів, до збереження спокою і безпеки нашого міста, тому послуга патрульної охорони надається безкоштовно. Основне завдання патрулювання полягає в попередженні випадків вандалізму та інших правопорушень проти власності, виявлення потенційних загроз в максимально стислі строки.

Радує, що як старі, так і нові Клієнти правильно оцінюють наше занепокоєння про їхнє майно, і це виражається в кількості рекомендацій і підключень до нас під охорону «BSI-Group».

Ми охороняємо Ваше спокій та комфорт!

 

Станом на 23 лютого для патрулювання вулиць у вечірній та нічний час створено піші та мобільні патрулі до складу яких входять міліціонери та представники громадськості з числа Правого сектору, Демократичного Альянсу, Самооборони, активістів майдану у Житомирі, депутатів місцевих рад всіх рівнів. Також в роботі задіяно автомобілі ДАЇ.

Спільно ми збережемо спокій у Житомирі.