Обладнання для охоронної сигналізації в оренду
03-11-2021

Компанія «BSI-Group» пропонує нову послугу, тепер при установці охоронної та пожежної сигналізації в квартирі / будинку, офісі або магазині, Вам не обов'язково купувати все обладнання - візміть його в оренду.

Раніше ми пропонували в оренду на період договору охорони тільки центральне/передавальне обладнання, тепер Ви можете взяти, а оренду все включаючи датчики, при цьому в монтажних роботах оплачуємо тільки послугу виїзду інженерів.

Сучасне обладнання з бездротовими датчиками буде надано Вам в оренду, з доплатою до щомісячної послуги охорони. Ця послуга особливо актуальна для юридичних осіб, так як відсутні витрати придбання основних засобів, ви просто оплачуєте прямі витрати (послуг охорони).

У нас є розроблені готові рішення, які найбільш часто замовляють наші клієнти. Наші фахівці проконсультують Вас, продемонструють роботу обладнання, оглянуть Ваш об'єкт. Після ми надамо Вам рекомендації щодо посилення захисту і складемо калькуляцію на відповідну і оптимальну конфігурацію під Ваш проект.

Ви можете вибрати оптимальний для Вас варіант і замовити установку систем безпеки, або орендувати їх. При бажанні охоронне обладнання можна викупити.

Саме бездротова сигналізація дала можливість зробити охорону популярною завдяки: простий установці без дротів, можливості встановити системи сигналізації в приміщення з готовим ремонтом, дизайн обладнання дозволяє вписати його в будь який дизайн приміщення. Бездротові датчики взаємодіють з централлю охоронної системи на радіочастоті, що безпечна для здоров'я людини, а датчики руху мають імунітет на тварин.

Система безпеки миттєво повідомить, якщо на об'єкт проникли злодії, з'явився дим або почався потоп. Вибравши компанію «BSI-Group», ви отримуєте комплексний захист і стійку до злому і зручну в управлінні сучасну систему.

Детальніше про цю послугу ви можете дізнатись за телефонами

068-3-41-41-09, 067-3-41-41-09, 0412-41-41-09

0-800-50-24-24

 

 

 НАШІ КЛИЕНТИ!!!