Яку охоронну систему вибрати — дротову або бездротову?
04-12-2015

До нас часто звертаються клієнти, запитуючи про якість та безпеку бездротової охоронної системи.

Розвиток бездротових технологій в охороні йде вже протягом 10-12 років, і якщо не брати в розрахунок обладнання китайських (назвемо їх NO NAME) брендів, то бездротові системи охорони «Засновників бездротової технології охорони» таких як VISONIC, JABLOTRON, TEXECOM, DSC нічим не поступаються, а багато в чому навіть перевершують дротові технології.

Дані від датчиків таких систем передаються в закритому протоколі, система має двосторонній зв'язок з усіма елементами, а в нових розробках кожен датчик ще й відіграє роль ретранслятора сигналів, що дозволяє будувати великі і надійні системи.

Сама ідея бездротових комунікацій приваблює перш за все своєю гнучкістю рішень, легкістю керування та великим вибором датчиків: відкриття, рух, розбиття скла, затоплення, загазованості, вібрації і т. д.

Бездротова технологія дала можливість зробити охорону популярною завдяки простій установці без дротів, можливості встановити системи сигналізації в приміщення з готовим ремонтом, завдяки естетичному виконанню обладнання, що дозволяє вписати його в різний дизайн приміщення без шкоди ремонту.

Перед вибором обов'язково Важливо ретельно вивчити історію виробника бездротової системи охорони, почитати різні форуми в Інтернеті, і відгуки використання того або іншого виробника систем, попросити компанію інсталятора провести демонстрацію роботи системи, після чого зважити всі переваги і недоліки бездротових систем, і зробити правильний вибір.

Професійна система – це конструктор, який можна підлаштувати під вимоги і побажання клієнта, інтегрувати в роботу з побутовими приладами та побудувати на її базі систему типу «Розумний будинок».

Компанія «BSI-Group» пропонує новинку від «Visonic». Сенсорний радиоканальный пульт для управління централями PowerMax.

Ідеальне рішення бездротової системи безпеки Лунь-19

Найсучасніше охоронне обладнання та охоронні сигналізації лідерів галузі (Visonic, DSC, Taxecom, Jablotron, Elmes, Альтоника, Охорона і безпека, та інш.)

Примітка:

  • Система охоронної сигналізації повинна підтримувати протокол підключення на станцію моніторингу – дешеві NO NAME «підробки» в основному передають сигнал по SMS (що не гарантує Вам отримання сигналу «Тривоги» вчасно), або в кращому випадку дає дзвінок на телефон. NO NAME– виробники знаючи про якості свого обладнання, знаючи що охоронні компанії не стануть його використовувати, навіть не передбачають технологи моніторингу в прошивках своїх систем.
  • Професійні системи відрізняються від NO NAME тим що у своїй більшості використовують двосторонній зв'язок, що гарантує максимальну ймовірність доставки повідомлення від датчика до централі за рахунок використання сигналів квитування і спеціального алгоритму радіообміну.
  • Професійні бездротові системи виключають накладання сигналів, завдяки технології множинного доступу з поділом часу. (за прикладом передачі сигналів в мережах GSM і WiMax)
  • Короткий інтервал часу між тестовими сигналами в професійних системах гарантує своєчасне виявлення спроб блокування сигналів або несправності в радіодатчику.
  • Захищений запатентований протокол передачі даних захищений від стороннього втручання шифруванням AES-128бит.

 

 

Система повинна бути зручною і комфортною у використанні.

«BSI-Group» - Охороняємо ваш спокій і комфорт!

 

 

НАШІ КЛІЕНТИ!!!