Інтеграція обладнання «SmartHome AJAX» на централізовану станцію моніторингу «BSI-Group»
01-07-2016

Компанія «BSI-Group» завжди шукає можливості надати клієнту більше ніж просто охороні системи, інженери компанії слідкують за сучасними технологічними рішеннями в галузі безпеки та пропонують Замовнику найсучасніше обладнання.

Бездротові системи сигналізації давно не є новиною. Саме бездротова сигналізація дала можливість зробити охорону популярною завдяки: простий інсталяції без дротів, можливості встановити системи сигналізації в приміщення з готовим ремонтом, дизайн обладнання дозволяє вписати його в різний інтер’єр приміщення, при цьому бездротові системи жодним чином не поступаються в надійності дротовим аналогам.

Компанія «BSI-Group» виконала інтеграцію з обладнанням «SmartHome AJAX», відтепер наші Клієнти отримують не просто системи охорони, а багатофункціональні SmartHome системи від виробника «AJAX Systems», які повністю підтримуються централізованою станцією моніторингу «BSI-Group».   

Згідно з останніми оцінками, середньорічний темп зростання ринку «Smart» систем безпеки для будинку досягне позначки 77% до 2019 року. Зростаючий апетит в напрямку технологій для систем "Smart Home" пояснюється можливістю дистанційно керувати пристроями без необхідності фізичної присутності. Ці технології також відкрили величезну кількість нових можливостей для взаємодії і систем безпеки.

У стартовий комплект "AJAX Smart Home" входить все необхідне для захисту приміщення. Чутливі датчики контролюють двері і активність всередині, а потужний хаб пов'язує їх із зовнішнім світом. В екосистему AJAX входять пристрої декількох типів, якими ви за бажанням можете доповнити захист StarterKit.

Інтелектуальний центр мережі AJAX примножує можливості кожного пристрою системи. Контролює їх роботу і збирає дані за допомогою передової технології бездротового зв'язку Jeweller. Аналізує загрози, відсіває помилкові спрацьовування і повідомляє вам про випадки реальної небезпеки.

Технології захисту від саботажу роблять неприступним AJAX Hub, а значить і приміщення, що охороняється.

Датчики MotionProtect з першого кроку визначають появу людини в приміщенні, але при цьому ігнорують рух тварин, протяги і перешкоди від кондиціонера, а завдяки мініатюрним датчикам DoorProtect можна захистити двері і вікна на декількох поверхах будівлі.

Брелок для управління охоронною системою SpaceControl, має унікальне плаваюче кодування без постійної складової, що виключає підробку сигналу. Дистанція роботи - до 1000 метрів на відкритому просторі.

«AJAX Systems» - Український розробник та виробник високоякісних електронних бездротових систем охорони і автоматизації, все обладнання, софт і логіка роботи системи повністю розроблено в Україні. 

Ми переповнені гордістю що українське обладнання AJAX досить високо оцінено фахівцями ринку на міжнародних виставках «ISC West 2016» в Лас-Вегасі, та «IFSEC-2016» в Лондоні.

Наразі бездротова система SmartHome «AJAX» - це найсучасніша система, яка має до дрібниць продуманий дизайн (все обладнання має два кольори: чорний та білий), високу якість виконання, надійність роботи на великих відстанях до 2000 м., відтепер можна легко поставити систему охорони на декількох поверхах будь якого приватного будинку або офісі в бізнес-центрі.

        

Датчики мають ультрасучасну високонадійну зашифровану систему зв'язку, особливу увагу приділено енергоефективності, при розробці технології, схемотехніка, компоненти та прошивка процесора датчиків дозволяють забути про заміну батарей – термін роботи датчика від батарей до 7 років.

З SmartHome «AJAX» ви отримуєте більше ніж просто систему охорони, це система яка створена для того щоб Ви отримали максимальний комфорт від користування, системою можна керувати з будь яких гаджетів (підтримка iOS 7.1 і вище, Android 4.1 і вище), ви можете самостійно додавати нові девайси, налаштовувати та розширювати систему відповідно своїх побажань.

ДЛЯ ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО ПУЛЬТОВОЇ ОХОРОНИ «BSI-GROUP» ЗВЕРТАЙТЕСЯ ЗА ТЕЛЕФОНАМИ: 0-800-50-24-24, (0412) 41-41-09, (067) 3-41-41-09.

Докладніше про систему SmartHome «AJAX Systems».

ОБЛАДНАННЯ МОЖНА ПРИДБАТИ У НАС НА ОФІСІ, АБО В ІНТЕРНЕТ МАГАЗИНІ BSIGROUP.SHOP