Рік змін
14-03-2013

 

У 2012 році в нашій компанії мало людей, яких торік не торкнулися зміни. Перетворень було стільки, що часом могло здатися: не встигнеш звикнути до одного, як воно змінюється іншим.

Логічно запитати, чому це так. Зміни можуть бути очікуваними чи ні, але в процесі розвитку вони неминучі.

Наша рушійна сила - великі робочі перемоги, але не можна залишати без уваги і поразки: слід знайти в собі сміливість відкрито заявити про них і вміти зробити відповідні висновки.

Досягненнями в порівнянні з минулим роком вважаємо збільшення обсягу підключень на нашу централізовану станцію моніторингу більш ніж у два рази. Це чітко свідчить про впізнаваность компанії «BSI-Group», підвищення її репутації, довірі.

Компанія продовжує займатися інноваційними проектами, саме завдяки цим складним проектам, які вимагають великої технічної компетенції, ми досягли великих результатів.

Для зручності клієнтів ми відкрили другий офіс в м. Житомирі в центрі міста, з гарним видом на Свято-Преображенський кафедральний собор зі сквером збудований в 1874 році. Оновили автопарк новими автомобілями, брендованих як і у весь наш транспорт в єдиний стиль. Автомобілі обладнані за останнім словом техніки, інформаційними системами, професійними засобами звязку, проблисковими світловими балками, GPS системами.

Що стосується поразок і невдач у тендерах минулого року, ми вважаємо їх кращими вчителями. Ми не шкодуємо по об'єктах де Замовник має на меті знайти найдешевшу ціну, ми її не зможемо запропонувати, наша ціна чітко зважена і рентабельна для нас. Зате, ми знаємо, що за свою ціну запропонуємо хороший європейський сервіс.

Навіть у такий нелегкий час, компанія «BSI-Group» не змінює своєї стратегії, і впроваджує інноваційні рішення в області охорони і безпеки, які ми зможемо запропонувати нашим Замовникам в 2013-2016 році. Нам не буде за них соромно, ми робимо все для підвищення комфорту і безпеки наших клієнтів.

Ми дуже щиро раді за інших, раді що до нас вертаються клієнти які з якихось причин пішли від нас. Ради що ростуть наші Замовники, і ми ростемо з ними. Успіхів Вам і позитивних змін.

 З повагою генеральний директор «BSI-Group»

Безпалюк Олександр