АКЦІЯ «Охорона на період відпустки/відрядження»
29-05-2021

АКЦІЯ «Охорона на період відпустки / відрядження»

У розпалі довгоочікуване літо - час відпочинку та подорожей.

На жаль, ми не в змозі зменшити робочий тиждень, винищити всіх комарів і скасувати затримку рейсу. Зате ми можемо зробити так, щоб вас не турбували тривоги про безпеку Вашого будинку, офісу, квартири. Куди б Ви не вирушили, де б не відпочивали, - ми продовжуємо працювати і піклуватися про те, щоб будинок вдячно зустрів Вас таким, яким Ви його залишили.

За тарифним пакетом Ви не платите за монтаж, не купуєте обладнання, Вам його надають у безкоштовне користування на період охорони, і підключають до пультової охорони «BSI-Group».

В акції беруть участь: офіси, магазини, квартири та будинки.

Вартість послуги «Охорона на період відпустки / відрядження» 550 грн. за 30 днів і ночей.

ЇДУЧИ У ВІДПУСТКУ, ПОДБАЙТЕ ПРО ТЕ, ЩОБ ПРИ ПОВЕРНЕННІ ДОДОМУ НЕ БУЛО ЖОДНИХ «СЮРПРИЗІВ»:

  • Вийміть вилки всіх електроприладів з розеток, не забудьте і про пральну машину;
  • Разморозьте і ретельно вимийте холодильник, попередньо позбувшись від його вмісту;
  • Залиште посудомийну машину відкритою;
  • Перекрийте газ та водопостачання вашої квартири;
  • Не забудьте винести сміття!
  • Якщо у вашу відсутність сусіди або знайомі будуть відвідувати вашу квартиру, щоб годувати домашніх тварин або поливати квіти, навчіть їх користуватися системою безпеки. Не залишайте код постановки і зняття на папірці близько клавіатури, краще запишіть його в пам'ять мобільного телефону приятелів чи відправте їм SMS з кодом;

Спокій за свій будинок - запорука комфортного відпочинку. Не забудьте перед від'їздом зробити найголовніше - поставити квартиру під охорону.

А щоб непрохані гості навіть не подивилися в бік вашої квартири, розмістіть на вхідних дверей і вікнах попереджувальні наклейки «Об'єкт під охороною« BSI-Group ». Наклейки можна безплатно взяти в нашому офісі, подзвонивши по телефону 41-41-09 або 0-800-50-24-24.