Компанія «BSI-Group» пропонує нову послугу «МОНІТОРИНГ»
11-04-2013

Найчастіше, покладаючись на службу безпеки житлового комплексу, котеджного або дачного селища, багато хто нехтує установкою системи безпеки. Іноді така безпечність закінчується великою неприємністю, а охорона дізналася про це через тиждень від власника що повернувся з відпустки.

Компанія «BSI-Group» запропонувала своїм клієнтам послугу «МОНІТОРИНГ», яка була розроблена спеціально для тих, хто в силу різних причин не потребує виклику патрульних груп швидкого реагування охорони або на об'єкт неможливо викликати охорону (села і селища віддалені від міста або районного центру).

У рамках цієї послуги в квартирі або будинку клієнта встановлюється комплекс охоронного обладнання, який відстежує, як спроби незаконного проникнення, так і задимлення, витоку води, витік газу, збій в системі електропостачання, зміна температури. У разі отримання сигналу про спрацьовування системи, оператор «BSI-Group» негайно повідомить про те, що трапилося власника житла або уповноваженим особам, наприклад службі охорони котеджного селища, сторожеві дачного селища, комунальній службі і т.д. Абонентська плата за користування даною послугою значно дешевше, ніж стандартна плата за послугу пультової охорони, так як в її вартість не входить виїзд патрульних екіпажів швидкого реагування.