Зі Святом Покрови Пресвятої Богородиці! З Днем Захисника України!!!
14-10-2015

Героям Слава!

Нехай Ваші сила та мужність завжди базуються на любові та підтримці рідних і близьких.

За легендою, у цей день військо давніх русів на чолі з Аскольдом взяло в облогу центр православ'я — Константинополь, намагаючись захопити місто. Мешканці столиці Візантії у гарячий молитві звернулись до Богородиці з проханням про порятунок. І Богородиця, за оповіданнями, з'явилася перед людьми та вкрила їх своєю покровою (омофором). Після цього вороги вже не могли побачити цих людей.

Упродовж століть воно набуло особливо важливого змісту, оскільки пов’язане із боротьбою за свободу та порятунком від ворогів. Волелюбні козаки, які зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, були переконані, що Свята Покрова охороняє їх, а Божу Матір вважали своєю заступницею. Тому у часи незалежності свято Покрови почало відзначатися ще і як День Українського козацтва.

Дякуємо всім Захисникам та Волонтерам!!!

Допомогти воїнам-героям можна як матеріально, так і морально. Діти можуть намалювати малюнки. Всі бажаючі можуть написати листи підтримки – часто слова значать набагато більше, ніж матеріальна підтримка.

Допомога надається безпосередньо «з рук - в руки», машина з продуктами та необхідними речами, водою, військовою амуніцією, обмундируванням, медичними препаратами доставляє все безпосередньо до місця дислокації.

 

 

Якщо Ваша компанія прийняла рішення взяти участь в допомозі нашим бійцям просимо зв’язатися з нашими кураторами, який опікується цим питанням та скоординувати свої дії.

  • 050-572-36-61 Олександр Володимирович («BSI-Group»)
  • 067-790-27-84 Андрій Миколайович (ГК «СтопТранзит»)

Дякуємо тим що не залишаються байдужими. Наші військові раді будь-якій допомозі з Вашого боку. Вони захищають за наше майбутнє!

Долучайтеся! В єдності сила!