Компанія «BSI-Group» мотоколона на День Незалежності
10-09-2013

Компанія «BSI-Group» забезпечувала охорону громадського порядку та організований рух мотоколони на День Незалежності.

24 серпня 2013 року міський голова Володимир Дебой очолив колону байкерів, які проїхали вулицями міста зі святковим мотопробігом. З майорінням національних прапорів та сигналами клаксонів близько сотні байків, стартувавши на майдані Перемоги, проїхали вулицями Велика Бердичівська, Вітрука та Київська.

Організований рух колони байкерів супроводжували екіпажі ДАЇ та пультової охорони «BSI-Group».

За байкерами, проте дещо коротшим маршрутом, (майдан Перемоги – Велика Бердичівська – Михайлівська – Київська – майдан Перемоги) слідували велосипедисти, ролери та житомиряни у вишиванках.

Міський голова Володимир Дебой відзначив, що в сьогоднішньому святкуванні вдало поєднались всі житомиряни незалежно від їх захоплень та віку.

Завданням охорони «BSI-Group» було здійснити супровід колони мотоциклістів по місту, та здійснення охорони громадського порядку під час стоянки мототранспорта. Вести колону у складі сотні мотоучасників – дуже непроста і кропітка справа, радувало дуже те що учасники події витримували культуру стройової їзди в колонні – що є гарантією безпеки кожного учасника цієї мотоподії.

Дякуючи всім учасникам параду,  досвіду «BSI-Group» – проїзд мотоколони пройшов на славу, і приніс гарний настрій гостям та жителям міста! Колону пішоходи вітали радісними вигуками, а автомобілісти клаксонами – мотопарад містом був вдалим, яскравим та безпечним!!!

Організатори мотопробігу, клуб «Steeldragon», охорона «BSI-Group» запрошують всіх на мотозліт «Steeldragon Житомир 2013», тривалістю 3 (три) доби, який відбудиться:    20 вересня 2013 в м. Житомир. відповідальний: Буката Валерий, e-mail:  Drozd_z@ukr.net

Телефон для інформації: 0930505501 Валера (МАТТ)

Програма події :http://www.moto.kiev.ua/viewevent/1377111220425

 

Організований рух колони байкерів супроводжували екіпажі ДАІ і пультової охорони «BSI-Group». Охорону заходу "Мотозліт Steeldragon Житомир 2013", охорону концерту, території та громадського порядку забезпечувала компанія «BSI-Group».

Пропонуємо відеоогляд руху мотоколони від клубу "Сталевий дракон" у школу-інтернат р. Коростишів. Байкери зробили подарунок дітям, влаштували свято в їх серцях.

Чекаємо всіх в наступному році.